Collagen

Posted on December 11, 2012

0


Banyak collagen boleh didapati di pasaran dengan tawaran harga yang pelbagai. Ada yang murah, mampu milik dan ‘harga WOW’ [hehehe….yang ni anda leh agak2 sendiri la ya]. Tahukah anda, semua collagen tidak sama. 

Ketika ini mesti ada di antara anda yang mula bersuara.
Eh, nape plak x sama. Emmm, bukan sama jerk. Nape ya????

Sebenarnya collagen yang paling bagus ialah collagen yang dihasilkan dari sumber haiwan sebab ia lebih senang diserap oleh tubuh badan manusia. Collagen dari shark dan ikan laut dalam lebih mahal dek kerana kesukaran untuk mendapatkan sumbernya [ya la kan kita kalau nampak shark kat tengah-tengah laut pun dah sah-sah kita akan berusaha nak selamatkan diri dulu, x terfikir pun nk extract collagen drpnya kan, hehehe…]. Betul tak????

 “Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan” – Tawaran untuk Collagen Powder Shaklee

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangan ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
 
Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin c dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran. 
 
Shaklee Collagen Powder mudah larut air dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

* Berat molekul diukur dalam unit Dalton

Hubungi saya untuk mendapatkan harga tawaran untuk Collagen Powder

Ina Eryna
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 887916 ]
♥ Contact No: 019 263 2602
♥ Emel: iroslina@gmail.com
♥ Laman web: https://priorityisyou.wordpress.com/
♥ FanPage: http://www.facebook.com/pages/Jom-Sihat-Dan-Cantik/

Advertisements
Posted in: Collagen