Misi Collagen Powder Shaklee

Posted on December 25, 2012

0


Year End Sale masih lagi berlangsung. Cuma tinggal 7 hari sahaja lagi dan akan berakhirlah jualan Harga Runtuh untuk Collagen Powder Shaklee. Memang berbaloi wang yang anda belanjakan dengan hasilnya.

Misi saya ialah ingin memiliki kulit yang cantik dan sihat tanpa sebarang cela. Begitu teruja untuk menjayakan misi ini. Bermula 14/12/2012 saya mula mengambil Collagen Powder Shaklee. Hari ini merupakan hari ke 12 misi saya dan perubahan yang paling ketara saya boleh rasai ialah anak saya lebih kerap menyusu daripada biasa. Sebelum ni saya ada mendengar ada di antara mereka yang breastfeeding kemudian mengambil Collagen Powder Shaklee, anak-anak mereka mula menunjukkan perubahan yang positif. Wah hebat kan. Jom baca apa kata mereka.

Collagen & Bfeeding Blog

Anak-anak mereka juga memberikan respond yang +ve setelah mengamalkan pengambilan Collagen Powder Shaklee

Selepas ini saya akan kongsikan gambar terbaru saya apabila saya sudah menghabiskan 2 kotak Collagen Powder. Tak sabar. Tunggu tau.

Di sini saya nak share juga antara kelebihan Collagen Powder Shaklee.

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Bukan utk tujuan kecantikan kulit saja, Collagen Powder ni juga membantu untuk fungsi-fungsi lain:

Mencantik dan menyuburkan rambut –  Kandungan kolagen dalam lapisan korium merupakan bekalan nutrisi kepada epidermis dan rambut. Kekurangan kolagen menyebabkan rambut kering dan bercabang.

Mencantikkan kuku – Kurang kolagen boleh menyebabkan kuku kusam dan mudah patah.

Menegangkan payudara – Pasti ramai yang suka kan… hehehe

Menguatkan tulang – Masalah osteoporosis dan kekejangan kaki adalah berpunca darpadai kehilangan kolagen yang membentuk 80% daripada jumlah kepadatan tulang sedangkan kehilangan kalsium, magnesium dan fosforus hanya 20%. Jadi kita perlukan kolagen untuk tulang yang sihat.

Collagen Blog

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Collagen Powder Shaklee dengan HARGA RUNTUH. Hubungi saya.

Ina Eryna

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 887916 ]
♥ Contact No: 019 263 2602
♥ Emel: iroslina@gmail.com
♥ Laman web: https://priorityisyou.wordpress.com/
♥ FanPage: http://www.facebook.com/pages/Jom-Sihat-Dan-Cantik/

Advertisements
Posted in: Collagen